Gå til
tilmelding

Hvordan supplerer danske- og EU-midler hinanden, når danske virksomheder skal støttes?

 

Tidsrum: 14.25-14.50

Sprog: Dansk og engelsk

 

Beskrivelse af debat

Denne paneldebat sætter fokus på synergien mellem dansk- og europæisk funding.

 

Beskrivelse af talere

Mette Fjord Sørensen

Underdirektør i Dansk Industri                                

 
 
Mette Fjord Sørensen er underdirektør i Dansk Industri. Hun er uddannet i statskundskab fra Aarhus Universitet og har tidligere arbejdet som forsknings- og uddannelsespolitisk chef hos Dansk Erhverv.

Annemarie Munk Riis

Vicedirektør i Innovationsfonden                               

 
Annemarie Munk Riis har siden maj måned i år været vicedirektør i Innovationsfonden. Hun er uddannet økonom fra Københavns Universitet. Annemarie er derudover medstifter i IRIS Group Aps og tidligere erhvervspolitisk og international chef i Københavns Kommune.

Marie Just Mikkelsen

CTO og medstifter af Samplix                                                                             

 
 
Marie Just Mikkelsen er teknologichef of medstifter hos Samplix. Marie har tidligere været teknologichef hos Estibio og lektor på Danmarks Tekniske Universitet.

Torsten A. Andersen

Vicedirektør, Erhvervsstyrelsen                               

 
Torsten Andersen er Vicedirektør for erhvervsudvikling i Erhvervsstyrelsen, og er ansvarlig for National erhvervsudvikling, Data og digital vækst, Tele og privacy, Effektiv regulering samt Internationale forhold. Dertil har han bl.a. arbejdet i EU-Kommissionen og Dansk Industri. Han er uddannet cand.scient.pol. fra Aarhus Universitet og har en M.A. i Europæisk politisk og administration fra Europakollegiet i Brugge.