Gå til
tilmelding

Hvordan supplerer danske- og EU-midler hinanden?

 

Tidsrum: 14.15-14.50

Sprog: Dansk og engelsk

 

Beskrivelse af debat

Med dette kompetente panel skal vi i fællesskab blive klogere på, hvordan danske midler og EU-midler bedst supplerer hinanden.

 

Beskrivelse af talere

Thomas Bjørnholm

Forskningsdirektør i Villum Fonden                            

 
 
Thomas Bjørnholm har en ph.d. i materialekemi fra Københavns Universitet og har siden 2018 været forskningsdirektør i Villum Fonden. Han har tidligere været tilknyttet Københavns Universitet som prorektor for forskning og innovation på tværs af discipliner.

Per Michael Johansen

Rektor for Aalborg Universitet                                     

 
 
Per Michael Johansen har været rektor på Aalborg Universitet siden 2014. Han har en doktorgrad i fysik fra Københavns Universitet og er tidligere dekan på Syddansk Universitet. Per er derudover medlem af en række bestyrelser i organisationer som arbejder med forskning og innovation.

David Dreyer Lassen

Bestyrelsesformand for Danmarks Frie Forskningsfond               

 
 
David Dreyer Lassen er bestyrelsesformand i Den Frie Forskningsfond. Han har en ph.d. i økonomi fra Københavns Universitet og arbejder nu som professor i økonomi på universitet. I 2016 modtog han EliteForsk-prisen, som uddeles af Uddannelses- og Forskningsministeriet.

Annemarie Munk Riis

Vicedirektør i Innovationsfonden                               

 
Annemarie Munk Riis har siden maj måned i år været vicedirektør i Innovationsfonden. Hun er uddannet økonom fra Københavns Universitet. Annemarie er derudover medstifter i IRIS Group Aps og tidligere erhvervspolitisk og international chef i Københavns Kommune.