Gå til
tilmelding

MSCA: forskeruddannelse, forskermobilitet og karriereudvikling – what’s in it for you?

 

Tidsrum: 13.15-14.00

Sprog: Dansk

 

Beskrivelse af sessionen 

Marie Skłodowska-Curie Actions (MSCA) yder støtte til international forskeruddannelse, forskermobilitet og karriereudvikling. Danmark har været god til at benytte denne mulighed i Horizon 2020. I denne session fortæller tre MSCA-deltagere fra Københavns Universitet, Lægemiddelstyrelsen og Københavns Professionshøjskole om deres erfaringer med deltagelse i Horizon 2020 MSCA-projekter. Sessionen byder på korte præsentationer fra de tre talere og en afsluttende paneldebat, der giver inspiration til fremtidige deltagelse i MSCA i Horizon Europe.

 

Beskrivelse af talere

Marie Louise Nosch

Professor ved Københavns Universitet, foto: Lars Svankjær                       

 
 
Marie Louise Nosch er professor ved Saxo-Instituttet på Københavns Universitet, hvor hun har været supervisor for 18 MSCA fellows. Hun er ekspert i den tværfaglige undersøgelse af forhistoriske tekstiler og tidligere leder af Danmarks Grundforskningsfonds Center for Tekstilforskning.

Niels Henrik Meedom

Fundraiser for Lægemiddelstyrelsen                       

 
 
 
Niels Henrik er fundraiser i det nystartede Dataanalysecenter i Lægemiddelstyrelsen. Han har erfaring med deltagelse i adskillige MSCA Innovative Training Networks (ITN) projekter fra Eriksholm Research Center/Oticon og fra Danmarks Pædagogiske Universitet/Aarhus Universitet. Niels Henrik er uddannet levnedsmiddelingeniør og organisationspsykolog.

Lars Holm Rasmussen

Docent ved Københavns Professionshøjskole                        

 
 
 
Lars er docent ved Københavns Professionshøjskole på Det Sundhedsfaglige Fakultet. Lars har erfaring fra deltagelse i flere MSCA Innovative Training Networks (ITN)projekter og er ansvarlig for at Københavns Professionshøjskole nu er involveret i sit første MSCA ITN-projekt NaToxAq - Natural Toxins and Drinking Water Quality.