Gå til
tilmelding

Det digitale område, industrien og rummet – Et samarbejde mellem forskning og industrien?

 

Tidsrum: 11.30-12.15

Sprog: Engelsk og dansk

 

Beskrivelse af sessionen

I denne session giver Khalil Rouhana en introduktion til Klynge 4 – Det digitale område, industrien og rummet. Et panel bestående af Anders Overgaard Bjarklev, Agata Bialy og John Erland Østergaard diskuterer, hvordan det nye program har værdi for deres arbejde, samt hvordan programmet kan styrke samarbejdet mellem forskning og innovation.

 

Beskrivelse af talere

Khalil Rouhana

Vicegeneraldirektør for Communications Networks, Content and Technology                        

 
 
Khalil Rouhana har siden 2016 været vicegeneraldirektør i Kommunikationsnet, Indhold og Teknologi. Kommunikationsnet, Indhold og Teknologi er EU-kommissionens afdeling for det digitale indre marked, internetsikkerhed og digital videnskab og innovation.

Theodor Nielsen

Direktør og stifter af NIL Technology                        

 
 
 
 
Theodor Nielsen er direktør og stifter af NIL Technology. Han har udviklet virksomheden fra en start-up med to personer, til nu at være en virksomhed med 50 fuldtidsansatte. Theodor har en kandidat fra Danmarks Tekniske Universitet og er specialist i nanoimprint litografi og kommercialisering af feltet. Han er ofte inviteret til at holde taler om nano-teknologi og nanoimprint på konferencer.

John Erland Østergaard

Teknologichef for Blue Ocean Robotics                        

 
 
 
 
John Erland Østergaard er teknologichef og medstifter af Blue Ocean Robotics. Han er uddannet fysiker og har en Ph.d. fra Syddanmarks Universitet. John Erland Østergaard har tidligere være tilknyttet både Danmarks Tekniske Universitet og Syddanmarks Universitet som professor samt været institutleder på Syddanmarks Universitet.

Anders Overgaard Bjarklev

Rektor for Danmarks Tekniske Universitet                       

 
 
 
 
Anders Overgaard Bjarklev er uddannet elektronikingeniør og Dr.techn. fra Danmarks Tekniske Universitet. Anders har mere end 25 års erfaring med forskning og har siden 2011 været rektor på Danmarks Tekniske Universitet.