Gå til
tilmelding

Creative Europe for et stærkt europæisk kulturelt samarbejde

 

Tidsrum: 11.30-12.15

Sprog: Dansk

 

Beskrivelse af sessionen 

Creative Europe 2021-2027 sætter endnu mere fokus på kulturelt samarbejde over de europæiske grænser. Programmet er endnu ikke vedtaget, men vi ved allerede nu, at der vil være et øget fokus på grøn omstilling, ligestilling ml. kønnene og ny teknologi i europæisk kultur. Inklusiv den audiovisuelle branche.

Vi har inviteret to repræsentanter for tidligere støttede projekter til at fortælle om, hvordan de arbejder med europæiske kultursamarbejder, og hvordan specifikke prioriteter kan integreres i internationale projekter. Saxe Lomholt og Ene Katrine Rasmussen fra Creative Europe Desk DK vil indlede med en kort introduktion til det nye Creative Europe.

 

Beskrivelse af taler 

Tine Fischer

Administrerende direktør for De Københavnske Filmfestivaler                          

 
 
 
Tine Fischer startede filmfestivalen Cph:Dox og har i været festivaldirektør for Cph:Dox og er nu administrerende direktør for Fonden de Københavnske Filmfestivaler. Hun er en garvet fundraiser og har modtaget EU støtte mange gange.

Per Kap Bech Jensen

Administrativ Leder af Nordisk Teaterlaboratorium / Odin Teatret                           

 
 
 
Per Kap Bech Jensen, 39 år, har flere års erfaringer som udvikler og leder af teater- og kulturprojekter og har de seneste år fungeret som administrator og projektudvikler på Nordisk Teaterlaboratorium/Odin Teatret.

Ene Katrine Rasmussen

Head of Creative Europe Desk MEDIA i Det Danske Filminstitut/Creative Europe Desk MEDIA                           

 
 
Ene Katrine Rasmussen er cand.mag i filmvidenskab og har rådgivet den danske filmbranche om EU støtte siden 2006. Hun har et bredt europæisk netværk i den audiovisuelle branche samt de tilhørende organisationer.

Saxe Lomholt

Head of Creative Europe Desk DK - Culture/Slots-og Kulturstyrelsen                           

 
 
 
Saxe Lomholt er ansat ved Slots- og Kulturstyrelsen som Creative Europe Desk DK – Culture. Saxe Lomholt har et bredt kendskab til den danske og den europæiske kultursektor og rådgiver til dagligt danske og europæiske kulturaktører.